Objavljeno: 05.02.2018 u 13:14 | Music, Showtime, Slike | Komentara:

‘Prije nego što si ispozirala, bolje da si OBRIJALA TAJ STOMAK’: Pjevačicu ne prestaju da napadaju zbog OVE SLIKE, i stvarno nam je muka!

Više puta smo u posljednjih par mjeseci svedočili objavama na kojima poznate ličnosti ponosno pokazuju dlake na nogama i ispod pazuha, i za to dobijaju gnusne kritike. Ova slika nema veze sa tim, i pitamo se dokle više?

cardi-b (4)

Slavna reperka Kardi Bi ovih dana doživljava pravi linč na društvenim mrežama zbog jedne fotografije na kojoj se navodno, vide dlake na njenom stomaku.

cardi-b (2)

“Mora da izdepilira taj stomak”, “Bolje da se obrijala prije nego što je obukla tu kratku majicu”, nizali su se komentari jedan za drugim, i to iz potpuno apsurdnog razloga.

Znamo da je za neke ovo šok, ali žene zaista imaju dlake po tijelu, neke malo jače, neke slabije, ali sve ih imamo! I zaista nema razloga da ijedna od nas trpi uvrede zbog toga.

cardi-b (3)

Nismo ovdje da određujemo da li žene treba da budu dlakave, ili da nemaju nijednu dlačicu na tijelu – to je lični izbor, i zbog toga ne bi trebalo da stidimo.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: