Objavljeno: 24.11.2017 u 12:52 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Prije 15 godina bila je Miss Jugoslavije, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Tijana Stajšić 2002. godine osvojila je šesto mjesto na izboru za Miss svijeta, a sada na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama pokazala je koliko se promijenila, a obožavatelji misle da zasluge za to pripadaju estetskoj kirurgiji.

tijana-stajsic (1)

Prije 15 godina Tijana Stajšić predstavljala je Jugoslaviju na izboru za Miss svijeta i tada je ova zgodna manekenka i prvakinja Jugoslavije u karateu i ova ljepotica tada je zauzela šesto mjesto na svjetskom izboru.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Međutim, fotografije koje sada objavljuje na društvenim mrežama pokazuju koliko se ova 32-godišnjakinja fizički promijenila zadnjih godina.

tijana-stajsic (3)

Obožavatelji koji je se sjećaju s izbora za miss primjećuju kako je Tijana bila na estetskim operacijama jer je prije izgledala prirodno, a sada djeluje dosta “plastično”.

tijana-stajsic (4)

Tijana, rodom iz Sombora, veliku pažnju je privukla sudjelovanjem u Big Brotheru 2009. godine, a u međuvremenu je završila make up tečaj i time se i danas bavi.

tijana-stajsic (5)

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: