Objavljeno: 08.08.2017 u 10:39 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike | Komentara:

Prijatelji pjevačice prošle nedelje otkrili da zbog kilograma jedva hoda: Sada slike sa njenog koncerta otkrivaju ISTINU

Pjevačica Maraja Keri privlači pažnju skoro svakodnevno, uglavnom stajlingom i kilažom koju nikako da dovede u red. Tako su se njeni obožavaoci nedavno zabrinuli za njeno zdravlje jer ona doslovno jedva hoda zbog svoje težine, ali sada su bili prilično nemilosrdni.

maraja-keri (1)

Sve se zakomplikovalo nakon što je Maraja na svoj „Instagram“ profil postavila fotografiju sa nastupa u Nju Orleansu. Nju do bine vodi Brajan Tanaka, a pjevačica jedva da liči na sebe.

maraja-keri (2)

Utegnuta u dugu crvenu haljinu s dekolteom i šlicem, ona je sjenka one stare Maraje.

Fanovi nisu imali ni trunke razumijevanja, pa su se neki nudili da je našminkaju kako valja, drugi su savjetovali da nađe osobu koja će joj voditi naloge na društvenim mrežama i objavljivati samo ono što joj koristi, kao i da mora da pripazi sa fotošopom.

maraja-keri (3)

Uz to, bilo je i onih koji su rekli da Maraja više i nije u vezi sa Tanakom i da je njihovo zajedničko pojavljivanje samo šou i farsa.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: