Objavljeno: 26.04.2018 u 11:22 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Pravi razlog rijetko ko može i da NASLUTI: Da li znate čemu ZAISTA služi ovaj MISTERIOZNI DŽEPIĆ na ženskom vešu?

Da li ste primjetili da većina ženskih gaćica na sredini ima mali džepić? Iako djeluje kao savršeno mjesto da u njemu nešto sakrijete, daleko od toga da mu je to prava namjena.

gacice-dzep (1)

Zdravstveni standardi proizvodnje nalažu da se tanki unutrašnji sloj tkanine od koje se pravi džepić pravi od posebnog, tankog materijala. I to važi i za muški i za ženski veš, međutim, ženski veš proizvodi se drugačije.

Dok muški džepići po svim standardima moraju da budu zašiveni, ženski ne smiju da budu jer bi u suprotnom, objašnjavaju proizvođači, nošenje veša ženama bilo neugodno.

gacice-dzep (2)

Tako nastaje taj džepić, zapravo višak tkanine kome je prava svrha da upija znoj, sekret i ostale stvari koje se neminovno događaju u toku dana. Kao što smo i rekli, ima ga i na muškom vešu, ali je zašiven, pa onda nema misterije oko “džepića” kakva se javlja kod ženskog veša.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: