Objavljeno: 27.09.2017 u 11:32 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Posljednje riječi: Emily (2) se usred noći pozdravila s tatom…

Englez je zbog bolova u trbuhu otišao liječniku i saznao teške vijesti. Bio je u visokom stadiju raka debelog crijeva. Imao je još dva mjeseca života. U noći kad je umro, posjetila ga je kćer…

Emily-Alexander (1)

Hrabra Emily Alexander (2) probudila se u ponoć kako bi se pozdravila sa svojim ocem za kojeg su liječnici rekli da ima još nekoliko sati života.

Doting Lou (32) promijenio se život nakon posjeta liječniku. Obavio je standardne pretrage, a rekli su mu da je u visokoj fazi progresivnog raka debelog crijeva. Nakon toga, živio je još osam tjedana.

Emily-Alexander (2)

Udovica Ines ne može prežaliti smrt svoga muža, ali je i ponosna na njegovu borbu.

- Ponosna sam na njega, bio je tako hrabar na kraju, borio se i pokušavao ostati jak do kraja. Bio je sjajan čovjek i odličan otac – kazala je Ines za The Sun.

Ispričala je i srceparajuću scenu s njihovom kćeri.

- Sjedili smo kući u noći kad je umro. Pozvali su nas jer su nam javili da teško diše, pa smo otišli biti uz njega. Govorio mi je da nije ništa strašno, da je samo umoran i da treba odmora. Te je noći sa mnom išla i Emily. Rekla mu je – “Tata, volim te” – ali je bio previše bolestan i previše umoran da joj odgovori. Za nekoliko je sati umro – ispričala je Ines.

Emily-Alexander (3)

Lou je radio više poslova kako bi svojoj obitelji mogao sve osigurati. Svake je subote Emily vodio na neko posebno mjesto. Bio je i veliki fan Bristol Cityja. Ljudi su na sprovodu zamoljeni da dođu ne u crnoj, nego u crvenoj odjeći, u bojama voljenog kluba.

- Nije htio pričati o umiranju. Kad sam ga pitala zna li da umire, on je rekao da zna. Bio je tako smiren oko toga. Zadnje što mi je rekao je da me voli – kazala je Ines koja će u veljači roditi njegovo drugo dijete.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: