Objavljeno: 17.11.2016 u 10:38 | Lifestyle, Ljubav i Sex, Slike | Komentara:

Poslala je dečku seksi fotografiju, a on je zbog jednog DETALJA shvatio da ga vara!

Nikada nije prijatno otkriće da vas voljena osoba vara. Ali, kada to otkrijete na ovakav način, saznanje je još bolnije!

uhvatio-djevojku-varanje (1)

Anonimni momak postavio je fotografije svoje prepiske sa djevojkom Džeki, a upravo u tom trenutku otkrio je da ga ona vara!

Naime, ona je navodno otišla na poslovno putovanje, pa se nakon što je stigla u hotel dečku javila jednim seksi selfijem, i objasnila mu da joj je let kasnio.

uhvatio-djevojku-varanje (2)

Cijeli razgovor je tekao prilično nevino, i ona mu je najavila da ide da se istušira i dodala još jednu sliku.

- Čekaj, jesi li sama? – upitao je momak u jednom trenutku.

Ona ga je zamolila da “ne počinje opet sa tim”, i uvjerila ga da je sama. Međutim, momak je uočio problem – ona je sve slike i poruke slala iz sobe svog dečka!

On ju je, naime, pitao koji je broj sobe. Kada mu je rekla, on je pozvao hotel, zatražio tu sobu.

- Pozvao sam sobu 1422 i zatražio Džeki. Rekli su mi da ona nije odsjela u toj sobi. Onda sam pitao da li je možda soba na Tomovo ime, i dobio potvrdan odgovor – napisao joj je momak i dodao da je vidio da nešto nije u redu čim je bolje pogledao sliku koju mu je poslala i video da je kraj nje kofer koji nije njen.

uhvatio-djevojku-varanje (3)

- Da li stvarno misliš da sam toliko glup? Organizuješ put sa šefom a meni uvaljuješ priču da si otišla sama? Sve stvari će te čekati ispred stana. Uživaj u seksu sa Tomom i tjeraj se! – na kraju joj je poslao momak.

Najbolje od svega? Džeki mu uopšte nije odgovorila na posljednju poruku, i od tada se nisu ni čuli ni vidjeli!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: