Objavljeno: 17.05.2018 u 15:29 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Popularna Hurem ‘doradila’ se i danas izgleda neprepoznatljivo

Meryem se pojavila na crvenom tepihu festivala u Cannesu, i mnogi je fanovi nisu ni prepoznali. Glumica se fotografijama pohvalila na svom Instagram profilu, a objavila je i video sa zabave na kojoj je goste zabavljao Enrique Iglesias.

hurem (1)

Turska glumica njemačkog podrijetla Meryem Uzerli (34) mnogim je hrvatskim gledateljima ostala u sjećanju kao Hurem iz serije “Sulejman Veličanstveni”.

Meryem se povukla iz javnosti nakon problema sa zdravljem, ali i zbog privatnih problema. Njen tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, rekao joj je da ne želi dijete s njom jer se već ostvario kao otac. Ipak, Meryem je rodila kćerkicu Laru koja joj je danas centar svijeta.

hurem (2)

Meryem se pojavila na crvenom tepihu festivala u Cannesu, a mnogi je fanovi nisu ni prepoznali. Glumica se fotografijama pohvalila na svom Instagram profilu, a objavila je i video sa zabave na kojoj je goste zabavljao Enrique Iglesias.

U komentarima se našlo i onih koji su joj kazali da je pretjerala s plastičnim operacijama. Vidljivo je da ima veće usne, ali i drukčije jagodice. Glumica nije odgovorila na ove komentare.

hurem (3)

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: