Objavljeno: 03.02.2018 u 13:22 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Popularna dadilja Fran danas ima 60 godina, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Prošlo je 25 godina otkako je emitirana prva epizoda serije Dadilja. Sitcom je odmah nakon pilot epizode postao hit, a mnogi i danas vole gledati reprize avantura dadilje Fran, Nilesa, gospodina Sheffielda i njegovih klinaca.

dadilja-fran (1)

Glavna glumica i producentica serije Fran Drescher danas ima 60 godina, što se na njezinom izgledu i ne bi reklo. Glumica, producentica, redateljica i spisateljica i dalje je jako aktivna na filmu i televiziji, a ni ona nije odoljela društvenim mrežama i jako voli Instagram i Twitter.

dadilja-fran (2)

Najpopularnija dadilja na svijetu danas ima malo izraženije obline i drugačiju frizuru, ali i dalje izgleda odlično za svoje godine.

dadilja-fran (3)

dadilja-fran (4)

dadilja-fran (5)

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: