Objavljeno: 13.10.2016 u 18:34 | Slike, Zabava | Komentara:

Pokušajte da se ne nasmijete! Prodavnica u centru Beograda sa NAJORIGINALNIJIM IZLOGOM u gradu (FOTO)

Izlozi prestoničkih lokala liče jedni na druge. Šetajući prometnim ulicama zaslijepljeni smo blještavilom reklamnih ekrana, a rijetko ko odloli pozivu, kada na staklu ugleda natpis ‘sniženje’. U ovoj radnji su se odlučili za malo drugačiju ‘strategiju’, piše dnevno.rs

izlog-beograd (1)

Štamparija “Simbol”,nalazi se u ulici 27. marta. Prometna saobraćajnica u centru Beograda, dio je svakodnevne rute naših sugrađana koji žure na posao, plaćaju račune, šetaju ka centru ili samo gube vrijeme. Ima i onih koji u vječnom traganju za željenom lokacijom, neizostavno svrate u pomenuti lokal.

Postavljaju različita pitanja. Najčeša se odnose na zonu parkiranja. Takođe, sve je više onih čiju radoznalost ne možemo zadovoljiti zbog naših svakodnevnih obaveza – Gdje je Banovo brdo? Da li je tu Dobrila iz hemijskog čišćenja? Raspituju se o lokacijama javnih ustanova, traže stanove fizičkih lica – kaže za Dnevno.rs direktor ove štamparije Ivan Ristić.

Zato su zaposleni iz ovog preduzeća odlučili da “jednom za svagda” odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja. Dio izloga je ispisan odgovorima, pa ako neko ima pitanje, odgovor će pronaći i bez uznemiravanja osoblja štamparije.

izlog-beograd (2)

Štamparija se od 1974. nalazi na ovoj lokaciji. Najpoznatija je po izradi vizit-karata međutim veliko interesovanje za novi izgled njihovog izloga, možda ih podstakne na proširenje ponude usluga.

Samo smo željeli da pokažemo da je ovo firma, a ne servis za informacije. Nije to nikakav izliv kreativnosti iako je izlog privukao pažnju. Mnogi prolaznici zastaju, neke smo i nasmijali. Veliki broj fotografiše radnju a pojedini ništa nisu razumjeli pa nastavljaju po starom – sa osmjehom završava razgovor direktor Ristić .

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: