Objavljeno: 18.12.2017 u 13:29 | Showtime, Slike, TV | Komentara:

Plechinger je tri puta gotovo umrla suprugu na rukama…

Prošlo je četvrt stoljeća, a njima je to mogla biti i minuta i vječnost i treptaj oka i eon. Za njih su čitav svemir bili – Ona i On, napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom.

Ivana-Plechinger

Radijska voditeljica proslavila je 25 godina braka s glazbenikom Brunom Kovačićem. Ivana Plechinger (44) godišnjicu je obilježila emotivnom objavom na društvenoj mreži.

- Imao je poprilično miran život prije no što ju je sreo – nebo vedro bez oblačka. Nakon nje – munje i gromovi, fanfare i tomovi! Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka, jednom su zajedno gledali kako duša njenog oca pakira samu sebe na onaj svijet. Nula puta u tugama su se pitali: “zašto baš mi”, milijun puta na sve su rekli: “hvala.” “Volim te,” nisu izgovarali često. Točnije – on gotovo nikad na glas. “Ne radi se to na brdovitom Balkanu”, a ona: često, i tiho i glasno – da je siguran na čemu je

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: