Objavljeno: 25.09.2016 u 10:54 | Bizarno, Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Plakala je i molila ga da prestane, on se nije obazirao: Zbog STRAVIČNE SCENE u marketu na noge se digla cijela planeta!

Jedan otac je navodno vukao svoju petogodišnju ćerku za kosu koja je bila obmotana oko vrha kolica za kupovinu u supermarketu.

Supermarket-dijete

Molim te, prestani! Obećavam da neću to uraditi ponovo. Molim te, prestani! – zapomagalo je dijete prema riječima očevidaca.

Incident se dogodio u Volmartu u Klivlendu, država Teksas. Fotografije su napravili kupci Erika i Robert Burč koji su i prijavili slučaj, koji sada policija istražuje kao zlostavljanje djeteta.

Ljudi kažu da sam pogriješila zato što sam stala u odbranu ove djevojčice, ali ne možete da učite dijete disciplini tako što ćete ga vući za kosu, posebno ne u Volmartu – kaže Erika Burč za KTRK.

Erika je rekla na svom facebooku da su ona i njen suprug kupovali hranu za školu svojoj djeci kada joj je njen suprug pokazao na čovjeka koji vuče svoju ćerku za kosu, koja je bila obmotana oko kolica za kupovinu.

Preklinjala ga je da prestane – rekla je Erika.

Ona tvrdi da je rekla ocu da ostavi svoje dijete na miru, ali joj je on poručio da “gleda svoja posla”.

I sama imam tri djevojčice. Neka sam prokleta ako ikome dopustim da ih vuče za kosu – rekla je ona.

Erika je odmah pozvala policiju, a policajac koji je bio u marketu joj je rekao da istragu mogu da otvore jedino ako djevojčica ima vidljivih povreda.

Ona je objavila ove slike na svom fejsbuk profilu u nadi da će uzbuniti vlasti.

Policija Klivlenda je izdala saopštenje preko fejsbuka da su primili veliki broj poziva o tome kako djevojčicu vuku za kosu u Volmartu.

Komandant policije Darel Brousard je izjavio da je policija primila poziv u 16:45 u ponedeljak. Brousard je rekao da mu je optuženi otac rekao da je sa troje djece u kupovini i da je njegova petogodišnja ćerka nemirna, te da jedino može da je smiri tako što je drži za kosu.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: