Objavljeno: 08.11.2017 u 14:07 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike | Komentara:

Pjevačicu su toliko MALTRETIRALI ZBOG DEBLJINE da se istopila za MJESEC DANA: Iznenadićete se kada čujete KAKO

Maraja Keri (47) se u posljednjih par mjeseci prilično bucnula – to sada znaju i vrapci na grani, pošto su mediji svakodnevno izvještavali o tome. Pjevačica je pokušavala da to sve ignoriše, ali kada su ruganja i maltretiranja, kako medija tako i ‘običnih’ ljudi sa interneta prevršila svaku mjeru, riješila je da nešto preduzme.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

- Počela je da se stidi svojih oblina i riješila je da ode na operaciju – otkriva izvor blizak Maraji.

Operacija o kojoj govori je hirurško smanjenje želuca, zbog čega fizički ne može da unosi količinu hrane na koju je navikla.

maraja-keri (1)

Kako ona sama govori, riješila je da smrša prvenstveno zbog onlajn maltretiranja, ali i zbog činjenice da je sve teže plesala sa tolikim viškom.

maraja-keri (3)

- Otišla je na operaciju prije oko mjesec dana, i već se pokazuju prvi rezultati, što je čini baš srećnom – kaže ovaj izvor.

Maraja i dalje izbjegava da na Instagram postavlja slike na kojima se vidi cijelo tijelo, vjerovatno čekajući da tijelo dovede do željenog stanja, ali da je razlika primjetna – primjetna je. Istini za volju, mogla je to da uradi i prostom dijetom i vježbanjem, umjesto tako invanzivne operacije.

maraja-keri (2)

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: