Objavljeno: 26.11.2017 u 13:35 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Pamtite je kao bujnu ljepoticu za kojom je svijet uzdisao: Danas ima 39 godina i IZGLEDA ZASTRAŠUJUĆE

Svi je pamtimo kao manekenku koja je bujnim oblinama zavela cijeli svijet. Danas ima 39 godina, izgleda sasvim drugačije i, kako sama kaže, nikad bolje.

jodie-marsh (2)

Džodi Marš je manekenka koja je već sa 23 godine uspjela da ostvari svjetsku slavu. Bujne obline su joj osigurale naslovnice svih časopisa, a važila je za jednu od najljepših žena.

Ovako je Džodi izgledala u vrijeme najveće popularnosti

Ovako je Džodi izgledala u vrijeme najveće popularnosti

Njena transformacija počela je još 2012. godine, kada je u rekordnom roku izgubila ogroman broj kilograma. Za svega osam nedelja se bukvalno prepolovila, strogom dijetom i strogim izbjegavanjem alkohola.

jodie-marsh (4)

Prije toga, i sama kaže, bila je zavisna od noćnih izlazaka, alkohola i provoda. A onda se istim intenzitetom zaljubila u fitnes, ali i u svog ličnog trenera za koga se udala 2015. godine.

Džodi je klubove zamijenila teretanom

Džodi je klubove zamijenila teretanom

Od tada, iz godine u godinu, njeno tijelo je sve isklesanije.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Sljedeća stranica

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: