Objavljeno: 09.01.2018 u 14:47 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Ovu ženu su našminkali. Njen izgled bio je dovoljan da postane vijest dana

Već nekoliko godina zaredom, talentovani šminker Anar Agakišijev oduševljava ljude nevjerovatnim transformacijama na običnim ženama. Ova baka je jedna od njih, a kad je vidite tip-top našminkanu pomislićete da je nekoliko decenija mlađa!

Da je šminka moćan alat već je dobro poznato, ali šminker i frizer Anar Agakišijev doveo je moć šminke na novi nivo. Njegove mejkap transformacije žene čine neprepoznatljivima, a svoje klijentkinje pomlađuje i za nekoliko decenija…

sminka (2)

Klijentelu šminkera i frizera Anara Agakišijeva iz Gruzije čine poznate ličnosti ali najviše pažnje ipak dobijaju njegove nevjerovatne transformacije.

sminka (3)

Osim što klijentkinje podmlađuje, Agakišijev je majstor u prikrivanju i najizraženijih mana na licu kao što su akne, crvene fleke, podočnjaci, podbulost ispod očiju. Anar sjenčenjem fenomenalno mijenja i oblik lica svojih klijentkinja tako da ono izgleda uže i mršavije.

sminka (4)

Anara su roditelji podsticali da studira medicinu, ali je odlučio da napusti fakultet kako bi sledio svoje snove i gradio karijeru u kozmetičkoj industriji. Sudeći prema čaroliji koju Anar stvara sa šminkom, nije mogao da donese bolju odluku.

sminka (5)

Svakog mjeseca on šminkom transformiše jednu ženu iznad 45 godina, a zadivljujuće rezultate svog umijeća pokazuje na fotografijama objavljenim na njegovom Instagramu koji prati preko 420.000 ljudi.

sminka (6)

Mis decembra bila je ova 80-godišnja baka čija je transformacija mnoge ostavila bez daha.

Koliko godina biste joj vi dali na slici desno?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: