Objavljeno: 28.02.2017 u 12:53 | Lifestyle, Ljepotice, Slike | Komentara:

Ovako izgleda idealno žensko tijelo (FOTO)

Naučnici iz Teksasa nakon dugog istraživanja predstavili su rezultate svoje studije o ženskom tijelu. Kada su složili sve kockice, visinu, težinu, obime, oblik lica došli su do jednog imena Keli Bruk.

Kelly-Brook (1)

Dakle, dozvolite da vam je opet predstavimo. Ona je glumica, voditeljka, model i po drugi put vlasnica idealnog ženskog tijela.

Keli nikada nije išla na plastične operacije. Sve što ima na sebi dala joj je priroda.

Kelly-Brook (2)

Njeno lice blista, a kosa joj je savršeno zdrava.

Objašnjenje naučnika je bilo veoma kratko.

“Ova žena je potpuno prirodna i prema nauci perfektna. Ako vam izgleda da ima koji kilogram viška, varate se. Prema našim proračunima Keli je idealana žena”, stoji u objašnjenu.

Kelly-Brook (3)

Dakle, nauka kaže da je Keli idealna, modne agencije nam nude nešto drugo, uticajni klan Kardašijan nešto treće, zvijezde društvenih mreža nešto četvrto, naše zvijezde nešto peto…

Da li možete svima da ugodite?

Pa ne baš!

Kelly-Brook (4)

Zato, samo malo poradite na svom tijelu i budite zdrave i njegovane i bićete SAVRŠENE, baš za sebe, a to je najvažnije.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: