Objavljeno: 09.05.2017 u 9:51 | Film, Ljepotice, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Ova dama ima 52 godine, a kada joj pogledate noge shvatićete SUROVU ISTINU (FOTO)

Ona je jedna od najljepših dama na svijetu. Monika Beluči oduvijek je bila predmet žudnje muškaraca, a žene su je gledale s divljenjem.

monica-bellucci

Glumica je, model i uvijek se zalaže za ženska prava…

I sada kada ima 52 godine, krasi naslovne strane svih mogućih magazina. Bilo da je riječ o provokativnim fotografijama, ili sasvim svedenim, Monika je dorasla svakom zadatku.

monica-belucci (2)

Tako je bilo i kada joj je Emir Kusturica ponudio ulogu i upravo film “Na mliječnom putu” doveo ju je u Beograd, gdje je ljepotom oduševila mnoge.

monica-belucci (3)

Monika je potom otputovala u rodnu zemlju i neumorno radi. Ovih dana snimila je editorijal za jedan pariski magazin, a za potrebe snimanja obukla je sasvim providnu, crvenu haljinu do poda. Ono što je sasvim primjetno i u prvom planu jesu njene noge.

monica-belucci (4)

Međutim, ako se dobro zagledate, shvatićete da Monika i danas ima noge kao tinejdžerka. A ono što je realnost i istina jeste da se za te noge dobro trudi i da sate i sate provodi u teretani kako bi svaki mišić bio na svom mjestu. Još kada se tome doda zdrava ishrana, onda možete da se pohvalite da ste i dalje jedna od najljepših žena na svijetu.

Dakle, ako želite noge kao Monika, pravac teretana i nema izgovora!

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: