Objavljeno: 02.03.2018 u 14:23 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Oteo je ženu najboljem drugu, a sad je KARMA DOŠLA PO SVOJE: Poznata preljubnica ima vrelu aferu sa OVIM HRVATSKIM FUDBALEROM

U sportskim krugovima poznata je priča da je Vanda Nara bila supruga Ikardijevog najboljeg prijatelja, Maksija Lopesa, u momentu kada je počela da se zabavlja sa sadašnjim mužem. Ovaj ljubavni trougao dugo je intrigirao javnost, a sad stižu novi pikantni detalji.

wanda-icardi (1)

Naime, dvojica fudbalera Mauro Ikardi i Maksi Lopes bili su bliski prijatelji, dok se*sepilna Vanda nije pokvarila taj odnos. Od gospođe Lopez postala je gospođa Ikardi, a sad je prešla na novog fudbalera.

wanda-icardi (2)

Italijanski tabloidi su objavili da se istorija ponavlja, ali da je sada Ikardi žrtva. Navodno, Vanda vara svog supruga sa njegovim saigračem iz Intera – hrvatskim fudbalerom Marselom Brozovićem! Oni tvrde i da posjeduju audio snimke sa “WhatsApp-a” koji potvrđuju da Vanda ima aferu sa Brozovićem.

wanda-icardi (3)

“Platićete za laži”, poručila je pobjesnila Vanda Nara nakon vijesti koje su lansirali italijanski tabloidi.

“Nevjerovatno koliko lažnih vijesti ima u posljednje vrijeme. Inače ne komentarišem ovakve uvrede, ali ovo je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoju djecu, uvijek sam sa njima. Osim toga ja sam i supruga. Supruga Maura Ikardija. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima moram a zaštitim porodicu i sebe. Ovim će se pozabaviti moj advokat. Treba da znate da ćete trpeti posljedice za lažne optužbe na moj račun. Živim normalan život, radim i brinem o djeci, a i vama bi bilo bolje da to radite, a ne da pišete gluposti o meni”, izjavila je Vanda.

wanda-icardi (4)

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: