Objavljeno: 09.10.2016 u 10:15 | Lifestyle, Slike, Zdravlje | Komentara:

Osjetila je mučninu, pojavio se osip, a sada će ostati bez nogu (FOTO)

Mlada frizerka iz Derbyshirea objavila je na Facebooku zastrašujuće fotografije iz bolničkog kreveta gdje je provela protekli mjesec boreći se za goli život, piše Sun, a prenosi 24sata.hr

djevojka-bolnica-krevet (1)

Foto: Charlene Colechin/Facebook

- Ovo nisu lijepe fotografije, ali pokazuju stvarnost i ono što bakterijski meningitis može napraviti tijelu – napisala je Charlene Colechin (18) u potresnoj ispovijesti kojom želi proširiti svijest o ovoj ozbiljnoj bolesti.

U nastavku je opisala kako se u nevjerojatnom slijedu događa, od trenutka kad se pojavio osip te potom u samo sat vremena proširio, njezino tijelo potpuno ‘slomilo’.

Foto: Charlene Colechin/Facebook

Foto: Charlene Colechin/Facebook

Sve je počelo glavoboljom i povraćanjem, kad se jednog dana vratila s posla. Otišla je prileći u nadi da će joj za koji sad biti bolje. Do idućeg jutra na tijelu se pojavio osip koji se postupno sve više širio. Djevojka je hitno prebačena u bolnicu nakon što su joj počeli otkazivati organi.

Nakon što su joj liječnici stabilizirali stanje, prebacili su je u drugu bolnicu gdje sada čeka amputaciju udova koje je napala infekcija.

Na fotografijama se vidi kako je djevojčino tijelo prekriveno crvenim flekama. Zbog infekcije su joj natekle ruke i noge.

- Liječnici su se fokusirali na gornji dio tijela, zbog čega su mi noge sada totalno sje…., posebno stopala, definitivno ću ostati bez njih – napisala je.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: