Objavljeno: 13.05.2017 u 11:48 | Lifestyle, Slike | Komentara:

ONA IMA SEDMERO UNUČADI, A IZGLEDA FANTASTIČNO Stručnjaci otkrivaju u čemu je tajna nevjerojatno mladolikog izgleda buduće prve dame Francuske (64)

Supruga novoizabranog francuskog predsjednika Brigitte Trogneux stalna je meta svjetskih medija zbog razlike u godinama između nje i mlađahnog supruga. Njoj su 64 godine, a njemu tek 40. No, ono što također upada u oči jest da ona izgleda puno mlađe nego što to brojke govore.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Francuskinje su oduvijek bile poznate po ženstvenosti i ljepoti, a ni Macronova supruga tu nije iznimka.

Dok su slavili izbornu pobjedu u nedjelju navečer, Brigitte Trogneux bila je oličenje glamura.

Bivša učiteljica, baka sedmero unučadi i majka troje djece, sjala je na pozornici, a njezin mladenački sjaj bilo je teško ne uočiti.

Svi se pitaju u čemu je njezina tajna, a o tome su za za Daily Mail su stručnjaci progovorili koji uglavnom ističu njezin nepogrešivi modni odabir i vitku liniju.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Brigitte nikada medijima nije otkrila kako održava svoj izgled, koje kozmetičke preparate koristi niti je li se ikada podvrgnula nekom estetskom zahvatu.

Dok neki stručnjaci tvrde da dobar izgled može zahvaliti vitkoj i atletskoj figuri te mladenačkoj frizzuri koja zaokružuje njezino lice i vrat te skriva znakove starenja, drugi pak vjeruju da je malo ispeglala lice te koristila Botox.

Također, Brigitte rado nosi odjeću kakvu vole mladi, s dozom zrele elgancije. Tako smo ju već vidjeli u uskim kožnim hlačama, suknjama i haljinama iznad koljena koje istiću njezine vitke noge, a kada su paparazzi nju i supruga Emmanuela Macrona snimili na godišnjem odmoru na plaži, u jednodijelnom kupaćem kostimu, izgledala je barem 20 godina mlađe.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Poznata francuska osobna stilistica Chantelle Znideric ističe da se buduća prva dama Francuske odijeva mladenački birajući klasične, dobro sašivene kostime koji laskaju njezinoj figuri.

- Njezin jednostavan stil u kojem dominiraju neutralne boje, košulje čistih linija, hlače koje prate liniju tijela te joj omogućuju elegantnu kombinaciju za svaku priliku.

- Ona je rock’n'roll, niti ne pomišlja da se odrekne nekih odjevnih predmeta samo zato što ima 63 godine. Nosi kratke suknje, haljine bez rukava, kožne hlače, ističe umjetnička direktorica Delphine de Canecaude.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Frizeri su složni da su za njezinu bujnu plavu kosu vjerojatno zaslužne ekstenzije, a za boju kose ističu da je pun pogodak.

Stomatolozi tvrde da je Brigitte također napravila estetsku korekciju zubiju jer na njima ne pronalaze tragove starenja.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: