Objavljeno: 28.02.2018 u 13:40 | Slike, Zabava | Komentara:

Obustavite sve, ovo je pobjednik bizarnih nadgrobnih spomenika u Srbiji: Kada ga vidite, možete samo da se prekrstite pa da ZAPJEVATE

Mislili ste da se priča o bizarnim nadgrobnim spomenicima širom Srbije završila? Silno griješite?

spomenik (1)

Imali smo Gordanu koja je svoju potresnu životnu priču uklesala u kamenu, imali smo i Čedomira koji je živio bogovski, ali i Milorada i Veru koji su u životu imali jednu veliku zajedničku strast.

Ovaj bračni par imao je drugu strast, ali podjednako veliku? Znate li pjesmu iz Titanika u izvođenju Selin Dion, “My heart will go on?”. Sigurno znate jer su nam njom ispirali mozak dok nismo iz mozga izbacili sve druge melodije. A njih dvoje su očigledno sa tom pjesmom u glavi otišli i na onaj svijet.

spomenik (2)

Šta ih je navelo da se ovako oproste od ovozemaljskog života ne znamo, ali znamo da se sigurno rijetko ko raduje kada pročita cijelu pesmu, jer znate i sami šta se dešava – narednih par godina neće vam izaći iz glave, a taman ste je zaboravili.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: