Objavljeno: 10.02.2018 u 14:41 | Lifestyle, Ljubav i Sex, Slike | Komentara:

Novi Hefner: Teško mi je, svake večeri spavam s četiri djevojke

‘NEMA OGRANIČENJA’ Tajkun živi u vili ‘Candy shop’ sa suprugom i dvjema kćerkicama, a s njima su svakodnevno i brojne razgolićene djevojke. Kaže da je zaštitnik svoje obitelj

candyman (1)

Ja sam mješavina Velikog Gatsbyja, Hugha Hefnera, Vuka s Wall Streeta i Tonyja Starka koja ima ukusa i stila te nosi Versace odjeću. Mogu se lako pretvoriti i u fiktivnog lika Willy Wonka, opisuje sebe poduzetnik Trevers Beynon (46). Živi u obalnom australskom gradu Gold Coastu u golemoj vili koja je poznata kao ‘Candy shop’, a u njoj je stalno okružen golim ženama.

candyman (2)

Beynon je od roditelja naslijedio unosni biznis cigaretama čija se vrijednost procjenjuje na preko 330 milijuna kuna i svoje bogatstvo uglavnom troši na razuzdane zabave. Australac je u braku s Taeshom Beynon (27) te imaju dvije kćeri, a svi žive u vili zajedno s brojnim ženama.

- Naš brak funkcionira jako dobro jer imamo puno toga zajedničkoga. Oboje volimo seksi djevojke. Kad si slobodan, biti ‘playboy’ je lako, probajte – rekao je tajkun koji s prvom suprugom, manekenkom Ninibeth Leal ima sina Valentina i kćer Lucianu. No ona ipak nije mogla dugo trpjeti njegov stil života.

candyman (3)

Taeshi ne smeta dijeliti muža s drugim ženama. Trevers tvrdi kako je s njim jer je zabava zarazna. Smatra da možeš imati aute, novac i ostali luksuz no samo uzbuđenje traje dugo.

- Sretna je sa mnom u ovoj vili kao i druge djevojke – rekao je Trevers u intervjuu za australski magazin Ocean Road. Teasha kaže da su uvijek postojale brojne žene u životu njezina muža, a ponekad dođu i žive u vili samo nekoliko tjedana i odu. Ne smeta joj što se ‘bacaju’ po njemu.

candyman (4)

- Ja sam se udala za njega. Ima puno djevojaka, ali samo jednu suprugu – objasnila je. Tajkun ističe da mu je najteže navečer, kada je vrijeme za spavanje. Tada se mora usredotočiti na više žena, ne kao većina muškaraca na samo jednu.

candyman (5)

Nastavak na sljedećoj stranici…

Sljedeća stranica

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: