Objavljeno: 19.12.2016 u 11:14 | Slike, Zabava | Komentara:

Nešto na ovoj fotografiji nije kako treba: Vidite li šta je u pitanju?

Jedna optička varka za drugom, novom, još zanimljivijom… Fotografije sa namjernim ili slučajnim greškama lako postanu internet hit. Pojavila se i nova sa šest djevojaka, muškarcima, plažom, okeanom i greškom koja je namučila mnoge.

opticka-varka-djevojke

Šest djevojaka je odabralo dvodjelne kupaće kostime, veoma slične naočare i spremile se da poziraju zavodljivo ili da se makar potrude da učine tako nešto.

Slučajni prolaznici pored njih nisu obratili veliku pažnju na njih: “Djevojke kao djevojke”, vjerovatno su razmišljali.

Ali je jedan muškarac baš želio da se nađe u kadru. I našao se na šest različitih “mjesta”".

To je “priča” koja stoji iza fotografije, donekle istinita. Da li uspijevate da vidite propust na ovoj slici?

Pogledajte još jednom dobro!

Odgovor je…

Rješenje je upravo u muškarcu koji stoji iza njih, naime, njegova glava je dodata na fotografiju, i to na lice svake od ovih djevojaka.

Pored toga, igrajući se fotošopa, onaj ko je sređivao ovu fotografiju pogrešno je dotjerao grudi djevojke u kupaćem kostimu leopard dezena, kao i ruku druge djevojke desno koja izgleda neproporcionalno sa njenim tijelom.

Jednu varku smo riješili, a već čekamo drugu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: