Objavljeno: 30.04.2017 u 12:50 | Film, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Ne ponosimo se time, ali karijeru smo počeli u po*nofilmovima (FOTO)

Možda niste znali da su neke od najvećih filmskih zvijezda današnjice karijeru počele glumeći u po*nografskim filmovima. U potrazi za identitetom, slavom i zaradom mnogi su prihvaćali uloge kojih se danas, kada su postali slavni, srame. Jedna od njih je i Cameron Diaz koja je s 19 godina snimila se*si i sadomazo scene s muškarcem i još jednom ženom.

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Poslije je pokušala povući snimke, ali nije uspjela. Glumac David Duchovny, koji se proslavio ulogama u serijama “Dosjei X” i “Kalifornikacija” glumio je u soft po*niću “Dnevnik crvenih cipela”. Zanimljivo je da je poslije imao problema s ovisnosti o se*su i po*nografiji. I simpatični Matt LeBlanc glumio je u tom filmu uz Duchovnyja, a tumačio je kauboja koji je bičevao partnerice tijekom se*sa. Nekoliko godina kasnije, zarađivao je milijun dolara po epizodi serije “Prijatelji”.
Glumac Colin Farrell snimio je se*si video s Playboyevom zečicom Nicole Narain i požalio zbog toga.

David Duchovny

David Duchovny

Zamislite da su uvrstili taj film među filmove na zahtjev u hotelima i da moja majka kaže: Oh, ovaj sinov film još nisam gledala – rekao je glumac, dodajući kako nikako nije želio da video bude distribuiran. Nažalost, želja mu se nije ostvarila jer se 14-minutni video može vidjeti i danas na po*nografskim stranicama.
Početak karijere akcijskog junaka Jackiea Chana bio je obilježen drukčijom akcijom. Prije desetak godina u javnost je procurila informacija da je Jackie glumio u komediji samo za odrasle čudnog naziva “All In The Family”. Glumac to nije poricao, jednostavno je zaključio da je radio što je morao kako bi preživio.

Colin Farell

Colin Farell

Nije to velika stvar, čak je i Marlon Brando pokazivao sve u filmovima – izjavio je tada za China Daily. Iznenađujuće je da je i jedna od najpoznatijih glumica, 71-godišnja Helen Mirren koja je 2007. dobila Oscar za ulogu u filmu “Kraljica”, na početku karijere, 1979., glumila u filmu “Caligula”. Riječ je o rimskom epu koji je na kraju zabranjen zbog kontroverznog scenarija. Ideja je bila da se na velikom platnu prikaže spektakl o rimskom caru Kaliguli u kojem bi Helen igrala ulogu kurtizane. Međutim, nakon što su snimljene brojne scene se*sa, film se gotovo pretvorio u po*nić.

Jackie Chan

Jackie Chan

 

Razuzdani snagator Impresivan put od po*nozvijezde do guvernera imao je i Arnold Schwarzenegger koji je u mladosti navodno zarađivao kao model za po*nočasopis namijenjen homoseksualcima. Nagađa se da je glumac sudjelovao i u gay po*nofilmu.

Još jedan snagator, Sylvester Stallone, svojedobno je iz financijskih razloga prihvatio ponudu za po*nofilm. Bio je to “Talijanski pastuh” izdan na talijanskom tržištu, i to kad je film “Rocky” bio na vrhuncu slave. Oni koji su gledali ostvarenje tvrde da i nema mnogo eksplicitnih scena.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Neki čak kažu da su izbačene kako ne bi Stalloneu ugrozile tada karijeru u usponu.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: