Objavljeno: 18.04.2018 u 17:05 | Slike, Zabava | Komentara:

Mrtva hladna je OVAKVA šetala Beogradom: Zbog ove BLAMAŽE cijeli grad joj se SMIJAO IZA LEĐA

Ima li danas još žena koje plaču kada im frizer odsječe previše kose? Sada, kada su tu ekstenzije, jednog dana možete da nosite bob, drugog dana možete da glumite i vilu Ravijojlu.

kosa-beograd-djevojka

A još sada, kada je nikad lakše preko interneta doći do jeftinih ekstenzija, pa vam frizer ni ne treba, sve je mnogo lakše, zar ne?

Da, tako mislite u sebi dok naručujete naramak kose sumnjivog kvaliteta. Onda to stigne, vi sve prikačite za kosu, nijansa je okvirno slična vašoj boji, zakamuflirate nekako i molite se bogu da izdajnički umjetak ne proviri.

Opet, ima i onih koji se uopšte ne zamaraju ni kvalitetom, ni odgovarajućom nijansom, a na kraju ni pravilnim kačenjem i kamufliranjem. Neopterećeni tim brigama, hodaju kroz grad i uveseljavaju druge.

U ovakvom izdanju je ova žena prošetala Beogradom, a prolaznici iza nje nisu mogli da odole a da ne ovekoveče ovaj blamantni momenat. A ako i vi razmišljate o ekstenzijama, pazite odakle ih nabavljate da ne biste prošli kao ova žena.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: