Objavljeno: 04.01.2017 u 10:20 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Masakr na zabavi: Ubio bivšu suprugu, sina (8) i pola rodbine (FOTO)

Pomahnitali muškarac u brazilskom gradu Campinas upao je na kućnu novogodišnju zabavu i ubio svoju bivšu suprugu, osmogodišnjeg sina i rodbinu te na kraju presudio sebi.

Ismara Filier sa sinom

Ismara Filier sa sinom

Pomahnitali muškarac u brazilskom gradu Campinas upao je na kućnu novogodišnju zabavu i ubio svoju bivšu suprugu, osmogodišnjeg sina i rodbinu, te na kraju presudio i sebi, piše Sun.

Napadač Sidnei Ramos de Araujo (46) preskočio je zid i upao na imanju u Campinasu, na samu novogodišnju noć. Ušavši u kuću započeo je paljbu iz svog 9 milimetarskog pištolja pri čemu je stradalo devetero ljudi. Među žrtvama je devet žena, dva muškarca i dječak. Svi su članovi iste obitelji.

Ubojica Sidnei Ramos de Araujo sa sinom

Ubojica Sidnei Ramos de Araujo sa sinom

Ubojica je zatim sebi ispalio metak u glavu i umro na mjestu. Troje ljudi, ozlijeđenih u masakru, oporavlja se u bolnici.

Susjedi nisu ništa posumnjali

Susjedi su potvrdili da su oko ponoći čuli pucnjeve, ali kako je bilo Silvestrovo u početku nisu ni slutili da je riječ o pucnjima iz vatrenog oružja. Tek kada im je na vrata pokucao jedan od gostiju sa zabave, obliven krvlju, shvatili su što se odigralo u njihovom susjedstvu.

Isamara Filier (u sredini) sa sestrama Alessandrom (lijevo) i Liliane (desno)

Isamara Filier (u sredini) sa sestrama Alessandrom (lijevo) i Liliane (desno)

Policija je otkrila da je ubojica oko tijela omotao 10 bombi kućne izrade. Uz sebe je imao zalihu metaka i džepni nož.

Vjeruje se kako je ubojica, inače po zanimaju laboratorijski tehničar, bio uzrujan jer ga je supruga Isamara Filier odlučila napustiti. Par je vodio brakorazvodnu parnicu, a napadača je posebno pogodilo što je sud bivšoj dodijelio skrbništvo nad sinom Joãom Victorom.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: