Objavljeno: 13.01.2017 u 10:55 | BiH, Crna Hronika, Slike, Vijesti | Komentara:

KRVAVA DRAMA U BOSANSKOJ KRUPI: Otac se vratio kući pijan, počeo zlostavljati majku, sin uzeo nož…

Maloljetnik iz Bosanske Krupe je policiji u ovom gradu prijavio kako je tokom večeri u njihovoj porodičnoj kući više puta ubo svog oca kuhinjskim nožem i nanio mu povrede.

pokusaj-ubistva (3)

Porodična drama odvijala se oko sat prije ponoći, a mladić je ispričao kako je njegov 49-godišnji otac u alkoholiziranom stanju fizički maltretirao i zlostavljao svoju majku i njega.

Usljed toga, otac i sin su se potukli, te je maloljetnik u jednom trenutku dograbio kuhinjski nož i njime nanio više ubodnih rana svom ocu.

pokusaj-ubistva (1)

Odmah nakon prijave, na mjesto događaja je stigla policija, ali i Hitna pomoć, čijim vozilom je povrijeđeni otac prevezen u Kantonalnu bolnicu Bihać. Doktori su konstatirali da je otac zadobio teške tjelesne povrede, te je zadržan u bolnici na liječenju.

– Nad maloljetnikom je zavedena kriminalistička obrada u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa maloljetnim osobama – rečeno je iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

pokusaj-ubistva (4)

Uviđaj na mjestu doigađaja obavili su pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a USK po nalogu dežurnog kantonalnog tužioca, a maloljetnik se sumnjiči za pokušaj ubistva.

Izvor: krupljani.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: