Objavljeno: 17.02.2017 u 11:44 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Koristila je aparat koji većina ima u kuhinji. Čula je jedno ‘klik’ i završila je U BOLNICI (FOTO)

Žena i njen dečko završili su u bolnici nakon što je večera dobila stravičan preokret.

Kasi Hodž i njen dečko Mark iz Australije zadobili su opasne opekotine nakon što su pokušali da skuvaju supu u ekspres loncu. Nažalost, poklopac se nekom greškom prerano otvorio i sav sadržaj koji je ključao završio je na njima.

- Mark i ja riješili smo da skuvamo supu i ostavili je da se krčka u ekspres loncu. Uključili smo opciju za supu i izašli iz kuhinje. Nakon nekih pola sata, ulazim u kuhinju držeći u ruci svog sina starog 12 nedelja. Zovem Marka jer je supa spremna, odnosim dijete u drugu sobu i vraćam se u kuhinju. Odvrćem dugme za pritisak i kao i uvijek izlazi para. Odjednom čujem klik i svjesna sam da je poklopac nekako otključan i da će se desiti nešto strašno. Poklopac se otključao, a pošto sav pritisak nije popustio, poklopac je odletio i sav sadržaj završio je na meni.

Vrištala sam, kao i Mark kome je koža na ruci odmah počela da se ljušti. Odletjela sam pod tuš i zvali smo Hitnu pomoć. Imam ozbiljne opekotine na cijelom gornjem dijelu tijela. Morali su da mi odstrane dobar dio kože peškirom i odmah su mi stavili obloge za rane. U životu nisam osjetila takav bol. Mark mora da me hrani kao bebu, i da radi sve jer mene cijelo tijelo boli. Želim da znate da ništa nisam uradila pogrešno i da je to moglo da se desi svakome od nas i zato dijelim ovo upozorenje – napisala je Kasi.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: