Objavljeno: 05.08.2017 u 10:54 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Jedna od najljepših Instagram cica poginula na motoru (FOTO)

Zgodna djevojka sa Instagrama poznata pod nadimkom Bajkerka Bejbi poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći. Ova ekstra zgodna djevojka postala je slavna na društvenim mrežama zahvaljujući akrobacijama koje izvodi na motoru veoma oskudno obučena.

olga-pronina (1)

Olga Pronina (40) svojim rizičnim manevrima zaradila je više od 160.000 pratilaca. Na Instagram je postavljala snimke lude vožnje na svom BMW S 100RR, gdje je pri nevjerovatnim brzinama slala poljupce svojim pratiocima.

Olga je nastradala kada je njen motor sletio s puta, udario u zaštitnu ogradu i bukvalno se prepolovio, saopštila je ruska policija.

olga-pronina (2)

Olga pod Instagram imenom Monika9422 bila je po zanimanju frizerka i model za donji veš i kupaće kostime, pa je nerijetko pozirala na svom motoru.

- Moj motor mi daje sjaj u očima, volim ga jer mi oprosti sve moje gluposti, spasao mi je glavu hiljadu puta, hvala što me nikad nisi iznevjerio, hvala na pomoći da zaboravim svoje probleme, hvala za vjetar na obrazima i nevjerovatno uzbuđenje koje lebdi u vazduhu, hvala za nevjerovatan adrenalin.

olga-pronina (3)

- Znam da nisam jedina koja je zaljubljena u svog metalnog konja – pisala je se*si Olga. Iza nje je ostala kćerka od 16 godina.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: