Objavljeno: 21.01.2018 u 12:58 | Film, Showtime, Slike, TV | Komentara:

‘Izgleda OČAJNO i nokti su mu FUJ’: Sergej se slikao sa holivudskim glumcem i izazvao RAT NA INSTAGRAMU

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović objavio je fotografiju na svom Instagram profilu i izazvao opšti haos na društvenim mrežama, pa su ga pratioci zasuli brojnim komentarima. Glumac je podijelio sliku sa holivudskom zvijezdom Mikijem Rurkom (65) koji sada izgleda potpuno neprepoznatljivo.

mickey-rourke-sergej (1)

- Za mene će i dalje ostati Lepi Džoni – napisao je Sergej uz sliku, ali njegovi pratioci se nisu složili.

“Juuuuu na sta liči?! A nekada je bio faca”, “Prvo što sam vidjela na slici su nokti. Baš su fuj”, “Ja bih na njegovom mjestu manično razbijala sva ogledala na koja naiđem”, samo su neki od gomile komentara koji ne prestaju da se nižu na Sergejevoj slici.

mickey-rourke-sergej (3)

U većini komentara ljudi su se prisjećali Mikijevog izgleda pre drastičnih promjena i operacija koje je imao na svom licu, pa su govorili da je ranije bio frajerčina, a da se sada totalno unakazio i pretjerao sa botoksom.

mickey-rourke-sergej (4)

Prošlo je skoro tri decenije od “Lijepog Džonija” i Miki se zaista drastično promijenio. Da li ste očekivali da danas izgleda ovako?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: