Objavljeno: 11.03.2018 u 12:13 | Lifestyle, Slike, Zdravlje | Komentara:

IMALA JE 138 KG: Smršala 57 KG bez dijete uz samo OVU vježbu i sad sve njene prijateljice pucaju od ljubomore!

Laura je u jednom trenutku imala više do 138 kilograma i u tom trenutku je odlučila da prikupi svu moguću snagu i odlučila je da smrša i da joj ništa neće stati na tom putu.

smrsala-57kg (1)

Smršala je do 81 kilogram do maja 2017. godine, a danas poslije dugogodišnjeg dizanja tegova i ima 88 kilograma.

“Učinite sebi uslugu i nemojte nikada da zaboravite odakle ste počeli i nikada ne zaboravite koliko ste žudjeli za promjenom. Ne zaboravite koliko ste se hrabro borili za uspjeh. Znam, teško je, ali vrijedi”, napisala je inspirativnu poruku ova mlada žena, podijelila je nedavno na Instagramu svoju priču.

smrsala-57kg (2)

Počela je da počela da diže tegove i provodila je sate u teretani svakog dana. Istovremeno radila je istraživanja vezana za fitnes, ishranu i zdravlje.

“Promijenila sam moje navike u ishrani i ubacila dosta zdrave hrane u ishranu, napisala je ona.

smrsala-57kg (3)

Sada jede izbalansiranu hranu, bogatu povrćem i zelenišom, ribu, piletinu i biljne ugljene hidrate. U procesu gubitka masti jela je 5 do 6 puta na dan obroke bogate povrćem i proteinima iz mesa i jaja.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: