Objavljeno: 23.01.2018 u 12:26 | Slike, Zabava | Komentara:

Htjele su, vjerovatno, da imaju savršene obrve: A pretvorile su se u KARIKATURE!

Obrve mogu značajno da poprave nečiji izgled. Mogu, ako iole pristojno izgledaju. Ako pak izgledaju poput obrva na ovim fotografijama, onda vas za sekundu pretvore u suštu suprotnost lijepog izgleda.

WORLD'S WACKIEST EYEBROWS.

Važno pravilo uljepšavanja obrva jeste da njihov oblik prati liniju oka. Ova djevojka je to pravilo prekršila i prilikom iscrtavanja obrva se toliko zaigrala kao da je željela da ponudi najoriginalniji oblik.

Ono što je uradila na svom licu samo je velika greška. I ništa više.

WORLD'S WACKIEST EYEBROWS.

Ona je zadovoljna svojim izgledom. I to jeste važno. Međutim, trebalo bi da se makar malo približi običnoj, standardnoj šminki.

Prvi dio njenih obrva podsjeća na obrve crtanih junaka.

obrve (3)

Ovakve obrve nećete pronaći ni na jednoj listi trendova. Ni u 2017. ni prije nekoliko decenija. Ovaj trend je izmislila djevojka na slici i vjerujemo da ga rijetko ko prati.

obrve (4)

Slika govori više od bilo koje riječi i ostavlja nas bez riječi, pa ipak… Ima jedna riječ koja najbolje opisuje ovakve obrve: katastrofa.

obrve (5)

Negdje na polovini crtanja ova djevojka je trebalo da se zaustavi i da zaboravi na olovku za obrve. A poslije ovakvog uljepšavanja treba da odustane od šminkanja i da taj posao prepusti nekome daleko vještijem.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: