Objavljeno: 19.10.2017 u 20:00 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

HOROR U PORODICI: Majka dvojicu sinova ubacila u rernu i ŽIVE ISPEKLA, a onda uradila nešto JOŠ ODVRATNIJE

Amerikanka Lamora Vilijams (24) iz Atlante uhapšena je jer je brutalno ubila dvojicu sinova.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Jednogodišnjeg Džakartera i dvogodišnjeg Kejuntea ubacila je žive u rernu i pekla ih do smrti, a ona je svom bivšem momku, a njhovom ocu pokazala tijela dok su komunicirali video porukama, javili su američki mediji.

Poštjedela trećeg sina

- Da se mojim dječacima nešto desilo, saznao sam kad me je Lamora pozvala. Tokom video-poziva pokazala mi je tijela dječaka na podu i rekla da su mrtvi. Bilo je kao u horor filmu, kao u “Petku 13″. Moja dva sina, moj svijet, nestali su. Više nemam duše. Svaki put kad zatvorim oči, vidim tu groznu sliku – rekao je Džamil Pen, otac nesretnih dječaka.

On je odmah pozvao policiju, a Lamora je uhapšena, iako je tvrdila da nije kriva.

Pen i njegova bivša djevojka imaju još jedno dijete – trogodišnjeg Džamila, koji je bio svjedok užasnog zločina, ali srećom nije povrijeđen.

lamora-williams

Lamora ima i šestogodišnju kćerku iz druge veze, ali ona je bila kod rodbine u noći između petka i subote, kad se zločin dogodio, pa do jutra nije znala da se u kući bilo šta desilo.

- Lamora me je pozvala i pitala sam je šta se dešava, a ona mi je rekla “Ne mogu više da izdržim.” Nakon nekog vremena rekla mi je da su joj sinovi mrtvi, pa sam pozvala policiju – rekla je Nisa Smit, prijateljica Vilijamsove.

Sestra osumnjičene majke Tabita Holinsvort rekla je da je Lamora imala mentalne probleme, kao i da nije mogla da se snađe u odgajanju četvoro djece, pa je često dobijala otkaze. Juče je trebalo da se pojavi na sudu, ali nije došla u sudnicu, pa se pretpostavlja da čuvari paze da se ne ubije u zatvoru.

Vilijamsova je rekla policiji da je ona izašla iz stana u podne, kao i da je decu ostavila bebisiterki, a da je jeziv prizor zatekla kad se vratila kući, oko 23 sata. Međutim, komšije su osporile njenu priču, pa je uhapšena.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: