Objavljeno: 24.09.2017 u 13:34 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Granica (ne)ukusa: 7 totalnih krajnosti raskošnog dekoltea

Iako raskošan dekolte u trenu može istaknuti ženstvenost, pretjerivanje s pokazivanjem poprsja vrlo brzo eleganciju pretvaraju u neukus. Donosimo klasične primjere dobre i loše strane vječnog dekoltea prezentirane od najpopularnijih vlasnica raskošnih oblina.

Loš i dobar primjer dekoltea s bujnim poprsjem (Foto: AFP)

Loš i dobar primjer dekoltea s bujnim poprsjem (Foto: AFP)

Dekolte je oduvijek bio najjači ženski adut. To jako dobro znaju i brojne zvijezde koje ovo žensko oružje zavodljivosti rado prezentiraju na crvenom tepihu. U tome im pomažu elegantne večernje haljine, ali i brojna push-up pomagala i samostojeći grudnjaci koji grudi drže pod kontrolom, a dekolte čine besprijekornim.

No zavodljivim ukrasom haljina najviše se diče vlasnice bujnih oblina među kojima su Salma Hayek, Sofia Vergara, Kim Kardashian, Elizabeth Hurley, Katy Perry i Jennifer Love Hewitt koje se s vremena na vrijeme vole pohvaliti svojim ženstvenim atributom.

Loš i dobar primjer dekoltea s bujnim poprsjem (Foto: AFP)

Loš i dobar primjer dekoltea s bujnim poprsjem (Foto: AFP)

Iako linija pješčanog sata ukrašena dubokim dekolteom može izgledati vrlo elegantno i zavodljivo, ponekad zvijezde pretjeraju i opasno se približe ili pak pređu granicu dobrog ukusa. U galeriji fotografija donosimo primjere pretjeranog i decentnog dekoltea na crvenom tepihu.

Foto: AFP

Izvor: zadovoljna.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: