Objavljeno: 12.05.2017 u 22:16 | Film, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Goldi Houn i Kurt Rasel imaju sina kojeg cijeli život skrivaju od očiju javnosti. Kada vidite kako on izgleda biće vam kristalno jasno i zašto

Goldi Houn je definicija glamura. Ona i Kurt Rasel su zajedno odgajili Kejt i Olivera Hadson, a imaju i sina koji se zove Vajat. On se nije pojavljivao u javnosti, ali je postao velika zvijezda. Saznajte kako sad izgleda i čime se bavi!

kurt-rasel (1)

Goldi i Kurt su savršen par. Oni su se upoznali na snimanju filma “Jedan i jedini, pravi, porodični bend” 1968. godine. Međutim, počeli su da se viđaju dok su snimali film “Dodatna smjena” 1984. godine.

kurt-rasel (2)

Kurt je postao sjajan očuh Kejt i Oliveru Hadsonu. Goldi i Kurt su vremenom dobili Vajata i postali jedna od najuspješnijih glumačkih porodica! Ali kako on danas izgleda?

kurt-rasel (3)

Vajat je rođen u ogromnoj porodici sa tri starija brata i sestre, međutim, on vremenom nije pokazao nikakvo interesovanje za glumu. On je zavolio hokej!

kurt-rasel (4)

On je toliko volio taj sport, da je igrao za par amaterskih timova i jedan profesionalni. Međutim, njegova karijera je trajala kratko zbog povrede a onda se upustio u glumačke vode.

kurt-rasel (5)

Glumio je u filmu “Kauboji i vanzemaljci”, “Ovako je sa 40″ i “22 Džamp ulica”. Takođe je glumio u skorašnjoj sezoni serije “Crno ogledalo” i pojaviće se u filmu “Sto 19″ sa Anom Kendrik.

kurt-rasel (6)

Danas je oženjen Sanom Hamers, stilistkinjom koju je upoznao u Holandiji.

Cijela porodica na okupu!

kurt-rasel (7)

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: