Objavljeno: 05.12.2017 u 13:36 | Music, Showtime, Slike | Komentara:

Evo kako izgleda supruga DINE MERLINA i zbog čega je pjevač pokušavao da je sakrije svih ovih godina

Njegove pjesme obožavaju mnogi, a njegova ljubavna priča kao da je izašla upravo iz nekog od njegovih mnogobrojnih hitova. Dino Merlin je svoju suprugu Amelu upoznao je kada je imao 17 godina, oženio se kada mu je bila 21. Razdvajale su ih klasne razlike, ali njihova ljubav i danas traje.

merlin

On je bio siromašan, ona bogata studentkinja arhitekture. Zaljubljen u muziku, njoj je upravo pustio svoje demo snimke i pitao je šta ona misli o njegovom talentu.

Njena riječ podrške bila je presudna, Dino je uplovio u svijet muzike, prvo kao član grupe “Merlin”, a sve ostalo je svima poznata živa legenda.

Radio je i teže fizičke poslove da bi stekao prvu zaradu, ostvario svoje snove. A bio j vrlo zreo i kada je porodični život u pitanju.

- Imao sam 21 godinu kada sam se vjenčao. Bio sam mlad, ali zreo za velike priče kakva je brak. Iza svakog uspješnog muškarca stoji jedna umorna i iscrpljena žena. Ali srećom, Amela to još nije. Amela mi je, uz djecu, sve. Još me s podjednakom lakoćom može da me učini srećnim i nesrećnim: srećan sam jer je tu sa mnom, a nesretnim me zna učiniti kad mi napomene da sam ja za nju uvijek samo Dino, ali ne i Merlin”. (“Blic”, 2012).

Dino i Amela imaju kćerku Naidu i sina Hamzu. Koliko Dino voli da priča o karijeri i pjesmama, toliko malo govori o porodici, posebno o supruzi. Taj dio privatnosti želi posebno da sačuva.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: