Objavljeno: 27.12.2017 u 13:00 | Music, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Dragana Mirković je htjela da se pohvali jelkom, ali svi su gledali U NJENO LICE: I svi imaju SAMO JEDNO PITANJE

Dragana ima pravu armiju pratilaca na Instagramu i riješila je da im putem fotografija čestita praznike. Međutim, niko nije gledao u prazničnu dekoraciju, već u samu Draganu.

dragana (1)

Dragana Mirković se baš potrudila oko kićenja i dekoracije pred praznike. Tu je velelepna jelka sa divnim ukrasima, pored je soba dekorisana snježnim motivima, a čak su i sitnice poput jastuka u novogodišnjim tonovima. Idealan ambijent za slanje virtuelne čestitke, zar ne?

dragana (2)

I sama Dragana odabrala je prikladnu, prazničnu kombinaciju u crvenim tonovima, a na ostalim slikama vidi se da je bila i vilenjak i Deda Mrazica i još mnogo toga.

dragana (3)

Međutim, ništa od toga nije zainteresovalo njene fanove kao Draganino lice. Ono što su praktično svi primjetili jeste da Dragana izgleda vrlo drugačije u licu.

dragana (4)

I dok se svi pitaju šta se dešava, Dragana, barem za sada, ćuti. A šta vi kažete, primjećujete li neke razlike na njenom licu?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: