Objavljeno: 03.09.2017 u 17:02 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Dok mu trudna žena čuva djecu, on niže skandale: Slavni fudbaler uhapšen sa mladom brinetom! (FOTO)

Bivši kapetan engleske reprezentacije Wayne Rooney uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju nakon što ga je nešto poslije 2 sata ujutro policija zaustavila dok je vozio kući 29-godišnju brinetu u njezinoj Volkswagen Bubi.

runi-vejn (5)

Legendarni 31-godišnji napadač, ranije te večeri je viđen kako pleše po stolovima i pjeva pjesme grupe Oasis tijekom danonoćnog provoda u jednom klubu s prijateljima u blizini svoje kuće u Prestburyju.

runi-vejn (2)

Rooney je s prijateljima oko 16 sati odlučio otići na ručak u talijanski restoran, nakon čega su se zaputili u Bubble Room bar gdje su tulumarili do 22 sata, a onda su, kažu svjedoci, otišli u drugi klub gdje se Rooney ponudio odvesti kući djevojku koja je bila prepijana da vozi sama.

runi-vejn (3)

No očito ni on nije bio trijezan. Policija ga je zaustavila i uhitila, nakon čega je proveo gotovo 12 sati iza rešetaka. Kući ga je odvezao njegov agent Paul Stretford, a Rooney je pritom snimljen kako kamenog lica razgovara na mobitel. Možda je situaciju u kojoj se našao objašnjavao upravo svojoj trudnoj supruzi Coleen (31), s kojom čeka četvrto dijete, a koja trenutno odmora u Mallorci.

runi-vejn (4)

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: