Objavljeno: 08.12.2017 u 14:23 | Slike, Zabava | Komentara:

Dobio je sina i najavio komšiluku slavlje: Ali zbog onoga što piše NA KRAJU PORUKE ćete POCRVENITI pa umrijeti od smijeha

Ustanete ujutro i tako pospani krenete da bauljate kroz hodnik zgrade i naletite na ovu komšijsku poruku – i kako da se ne nasmijete?

poruka-komsijama (1)

Život u zgradi podrazumjeva mnogo tolerancije, i svaki komšija će ceniti kada najavite da će se u vašem stanu odvijati lumperajka, pa će vam je vjerovatno i oprostiti, naročito kada se slavi rođenje djeteta.

A ovaj komšija je u svojoj najavi proslave otišao i korak dalje, pa zbog toga njegova poruka obilazi region.

poruka-komsijama (2)

- Drage komšije, dobio sam sina! Večeras je slavlje i molim vas za razumjevanje jer ću biti bučniji nego onda kada sam ga pravio (a svi ste me tad čuli). Hvala, svratite! Poz – bio je jezgrovit komšija, a nije dugo trebalo da njegovo obavještenje obiđe cijeli region.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: