Objavljeno: 14.08.2017 u 12:16 | Slike, Zabava | Komentara:

Djevojka naručila specijalitet restorana pa dobila paradajz i luk i sve platila 9 eura! (FOTO)

Ako mislite da cijene na Jadranu nisu realne, što biste tek mislili da ste se našli u situaciji djevojke Georgine Jarvis koja je ljetovala na španjolskoj obali.

djevojka-paradajz (1)

Ova 19-godišnjakinja iz engleskog Leedsa bila je na odmoru s obitelji u gradiću Fuengirola u regiji Costa Del Sol kada je posjetila restoran poznat po veganskoj hrani.

Djevojka je prvo naručila vegansku pizzu, no kada je vidjela da pizza sadrži jaja, koja vegani ne jedu jer su životinjskog podrijetla, odlučila se uzeti nešto drugo što joj je kuhar preporučio.

No, kada je dobila ‘drugu najbolju stvar na jelovniku’, 19-godišnjakinja nije znala šali li se netko s njom ili to osoblje restorana uistinu naziva obrokom.

Jer ono što je dobila bila je jedino narezana rajčica i luk, a svoje jelo platila je čak 9 eura.

djevojka-paradajz (2)

Njezina mlađa sestra, 17-godišnja Gabbie odmah je fotografirala hranu koju je njezina sestra dobila i objavila je na Twitteru nakon čega se čuvena salata velikom brzinom proširila internetom.

Izašli na čaj i u restoran koji je specijaliziran za vegane, a ovo je moja sestra dobila kao izvrstan veganski obrok – napisala je Gabbie pod fotografiju koju je objavila, a koja je brzo izazvala lavinu komentara.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: