Objavljeno: 22.11.2017 u 11:50 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Da li možete da pogodite koliko ova baka iz Turske ima godina? Plavuša tvrdi da je za njen mladalački izgled zaslužno jedno jelo!

Ajda Pekan je u Turskoj popularna pjevačica, a na njoj se ni ne nazire trag 71 godine koliko ih ima

ajda-pekan (1)

Baka iz Turske otkrila je tajnu svog zapanjujuće mladalačkog izgleda, i to zahvaljujući uživanju u kebabima.

Pored redovnog vježbanja, “anti-ageing spa” tretmana i pokoje estetske operacije grudi, za njen izgled zaslužna je i zdrava ishrana.

ajda-pekan (2)

“Uvijek pazim šta jedem. Ne mogu da kažem da sebi nešto uskraćujem. Volim kebab i ribu. Svako jutro popijem čašu vode u kojoj umiješam đumbir, limun i med “, preporučila je svoje zdrave navike.

ajda-pekan (3)

Iako nikad nije htjela da bude uzor ženske ljepote, uvijek se brinula za svoje tijelo.

ajda-pekan (4)

Ajda Pekan je veoma popularna pjevačica u Turskoj, a svoju zemlju predstavljala je na Evroviziji 1980.

“Genetika i sport su jako važni da ostanete u formi”, zaključila je Ajda. Tokom svoje karijere snimala je pjesme na čak devet jezika, a izdala je više od 20 albuma, od čega je prodala više od 43 miliona kopija širom svijeta.

ajda-pekan (5)

Pogledajte video ispod.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: