Objavljeno: 27.09.2016 u 9:57 | Slike, Zabava | Komentara:

Cijeli Osijek umire od smijeha zbog ove zebre koju je Grad postavio na apsolutno najgluplje moguće mjesto

Osječani se zadnjih dana na društvenim mrežama prilično intenzivno zabavljaju ovom fotografijom zebre koja je postavljena u Opatijskoj ulici, ali bez ikakve logike.

zebra

Zebra, naime, vodi od jedne zelene površine prema drugoj, iako se samo metar dalje nalazi pješačka staza koja završava prilazom za slijepe osobe, a koji normalno koriste pješaci.

Nije poznato zašto su se Grad i izvođač radova odlučili na ovaj prilično suludi potez (dva puta za redom, budući da su radnici ovaj put samo ponovno ocrtali stare, slabije vidljive znakove prijašnje zebre) no u međuvremenu je, nakon što je vidio spornu zebru na društvenim mrežama, na teren izašao i sam gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić koji je ubrzo zatražio pomicanje pješačkog prelaza.

Gradonačelnik dosta šokiran

“Vidio sam na društvenim mrežama da se ljudi smiju pješačkom prijelazu ocrtanom u Gradskoj četvrti Jug II. Smijmo se zajedno, ali ne na moj račun nego na račun tvrtke koja je ovaj “posao” odradila.

Nije mi bilo teško obići to “remek-djelo” i uvjeriti se da je ovo doista netko mogao napraviti. Uputio sam izvođača radova da krene s ocrtavanjem ispočetka kad već sami nisu zaključili da nešto u tom poslu ne valja”, napisao je gradonačelnik na fejsu.

Izvor: telegram.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: