Objavljeno: 25.06.2017 u 13:40 | Slike, Zabava | Komentara:

Baš sve u Dalmaciji se iznajmljuje: Nećete vjerovati kakav smještaj jedan Splićanin nudi (FOTO)

Sezona je počela, a Dalmatinci već računaju koliko bi mogli zaraditi ovog ljeta od svakog kvadrata koji će iznajmiti. Dok se većina njih odlučila gostima ponuditi sobe i krevete, na Airbnbu može se naći i oglas u kojem se turistima nudi – šator na balkonu.

krevet_airbnb

Kako se navodi u oglasu, riječ o stanu koji je namijenjen putnicima namjernicima koji smještaj traže preko te stranice, a uz krevet na balkonu potencijalnim gostima osigurano je i korištenje velike kuhinje, dnevne sobe i kupaonice.

“Šator je smješten na vanjskom balkonu s krovom te su u njemu madrac, jastuci i deke. Balkon je prostran s nevjerojatnim pogledom”, piše u oglasu.

Da vlasnik stana nije ipak nemilosrdan dokazuje i to da u slučaju kiše stanar šatora smije unijeti svoj smještaj u dnevnu sobu i spavati u njoj.

Ipak, u obranu vlasnika važno je naglasiti da je većina recenzija smještaja koji nudi pozitivne. Osim toga, iz njih je očito da je šator tu bio i ranijih godina, a kako pišu gosti, spavanje u njemu uopće nije loše kao što biste mogli pomisliti.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: