Objavljeno: 30.12.2017 u 13:36 | Slike, Zabava | Komentara:

Balkanci se OTIMAJU za ovu RAZVEDENU MAČKU: Gastarbajterka (48) traži NAŠEG MUŠKARCA a kad čujete ŠTA NUDI odmah ćete se javiti

Nije nikakva novost da gastarbajteri najčešće preko oglasa traže srodne duše iz rodne zemlje. A kada ovakva gastarbajterka oglasi da traži čovjeka svog života, imate li hrabrosti da ne odgovorite?

oglas (1)

- Razvedena mačka 48 godina visoka, krupna, maljava, ljudina od žene što bi se reklo ljeb te tvoj, dugo već u Austriji, troje djece odrasle, jedno je sa mnom. Slobodna sam i atraktivna, nosim minice i izlazim svaki vikend a ne moš nać čoeka da valja da se ope udam jebmu ljeb – kratko i jasno kaže oglas koji je dala Perka, Balkanka koja živi u Beču.

oglas (2)

Situacija je više nego jasna a Perka je jasno navela šta traži – samo čoeka koji valja a više je nego jasno da ona nudi mnogo više. Pa eto, ko voli – nek izvoli.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: