Objavljeno: 26.03.2017 u 11:27 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Baka iz Srbije ima 47 godina, a izgleda kao da ima 300 mjeseci (FOTO)

Srpkinja Žaklina (47) koja trenutno živi u Italiji, postala je ogroman hit na Instagramu, jer izgleda duplo mlađe od od djevojke, ali i zbog činjenice da je ona najseksipilnija baka na ovoj društvenoj mreži.

modna-blogerka-620x350

Seksi baku na Instagramu prati 160.000 ljudi, a svaka njena nova objava izaziva oduševljenje kod njenih pratilaca jer je njen modni ukus izuzetan.

Žaklina je modna blogerka, a za svoj stil kaže da je to mješavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švajcarske i Francuske, u vrijeme kada je živjela tamo.

Ona je baka dvjema djevojčicama, čija je mama njena kćerka (28). Zbog toga je haštag na svakoj njenoj fotografiji “baka koja obožava modu”.

Britanski Daily Mail piše da je Žaklina puna pozitivne energije koju prenosi na svoje pratioce, iako je njen sin Stefan poginuo na Badnji dan u u Beogradu, i da se ona sa čitavom situacijom jako dobro nosi.

Moj glavni cilj je da podstaknem žene da probude svoju divlju stranu – naglasila je ova “baka” koja iskreno više liči na djevojku od 25 godina (otud ovih 300 mjeseci u naslovu) .

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: