Objavljeno: 24.04.2017 u 13:16 | Lifestyle, Slike, Zdravlje | Komentara:

Australka skinula 70 kilograma, a s jelovnika je izbacila ove 4 namirnice (FOTO)

Njezino ime je Casey Gemmell, a ona je jedna od onih žena koja je odlučila svoj život promijeniti iz korijena, u trenutku kada je stala na vagu, koja je pokazivala čak 159 kilograma.

smrsala-70kg (1)

Casey je postala inspiracija ženama diljem svijeta.

Njezino ime je Casey Gemmell, a ona je jedna od onih žena koja je odlučila svoj život promijeniti iz korijena, u trenutku kada je stala na vagu, koja je pokazivala čak 159 kilograma.

Kako je sama priznala, tada se okrenula zdravoj prehrani te odgovarajućem programu vježbanja, a nakon što je sa svog tanjura izbacila ugljikohidrate te uz redovitu tjelovježbu, vrlo je brzo na svom tijelu počela uočavati promjene.

smrsala-70kg (2)

Pitate se koje 4 namirnice više nisu na njezinom jelovniku? Radi se o kruhu, tjestenini, siru i gaziranim pićima.

Osim vježbanja u teretani,Casey je otkrila i kako je redovito trčala, a puno su joj pomogle i aplikacije na mobitelu, koje su ju tjerale da bude što aktivnija tijekom dana.

smrsala-70kg (3)

Promijenila sam način prehrane, tako što sam s jelovnika izbacila 4 namirnice i ništa više. Bio je to veliki izazov za mene u 33. godini života, jer sam imala brojne loše navike”, otkrila je Australka, čiji je profil na Instagramu česta inspiracija brojnim ženama.

smrsala-70kg (4)

Ovo je tako još jedan dokaz kako se trud itekako isplati, koliko god bilo teško nešto započeti te ostati na pravom putu.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: