Objavljeno: 17.12.2017 u 12:43 | Film, Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Anđelina se pojavila u se*si haljini, a svi su PILJILI U NJENE GRUDI: Jedan detalj je sve ostavio U ČUDU

Nijedno Anđelinino pojavljivanje ne prođe nezapaženo. Pogotovo kada se uvuče u ovako se*si haljinu i pokaže sve atribute.

andjelina-s-djevcom (1)

Iako su temperature u Njujorku bile poprilično niske, to nije spriječilo zanosnu Anđelinu Džoli da za večernji izlazak obuče uzanu haljinu bez rukava koja ne prekriva baš dosta kože.

andjelina-s-djevcom (2)

Na večeru sa djecom uputila se u ovoj sofisticiranoj kombinaciji crne haljine i dugačkih rukavica, ali svi su ipak gledali samo u jedan dio njenog tijela.

andjelina-s-djevcom (3)

Radi se o grudima, koje izgledaju bujnije nego ranije, a iako svi znamo da se Anđelina zbog dvostruke mastektomije podvrgla ugrađivanju silikona u grudi, čini se da ih je sad povećala za još jedan broj.

Kada je okrenula leđa, u prvi plan je došao zadnji dio haljine na kojem dominira bijeli šlep i zanimljiva mašna. Gola leđa otkrila su i Anđelinine tetovaže.

andjelina-s-djevcom (4)

Da li ste i vi na Anđelini primjetili nešto drugačije?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: