Objavljeno: 04.11.2017 u 12:33 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV | Komentara:

ANĐELINA DŽOLI SE POJAVILA NA ULICI I ŠOKIRALA SVIJET: evo zašto svi pričaju o izgledu lijepe glumice (FOTO)

Anđelina Džoli i poslije stresnog razvoda, operacija dojki i anoreksije i dalje uspijeva da mami uzdahe gdje god da se pojavi, a evo zašto cijeli svijet komentariše njenu šetnju na ulicama Los Anđelesa, piše Lepa & srećna.

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie goes for some ice cream while Halloween shopping

Lijepa glumica je napunila 41. godinu i dalje važi za jednu od najljepših holivudskih diva. Nedavno se pojavila na ulici u Los Anđelesu u savršnoj modnoj kombinaciji odjeće za jesen.

Kao žena koja je uvijek imala stila, glumica i majka šestoro djece, odlučila se za crnu koktel haljinu do ispod koljena i klasične crne špic čizme. Ali, ne bi izgledala tako savršeno da preko haljine nije ogrnula sivi pončo sa resama. Od aksesoara Anđelina je izabrala čuvene leptir naočare, a morate priznati da je ovom kombinacijom uspjela da nauči sve žene kako u isto vrijeme izgledati elegantno, primjereno i opušteno.

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie goes for some ice cream while Halloween shopping

Međutim, nije Anđelinina garderoba jedina privukla pažnju, već i ono što je glumica jela tokom šetnje. Još prije sklandaloznog razvoda sa glumcem Bred Pitom, svjetski i domaći mediji šuškali su da lijepa glumica boluje od anoreksije, a kao dokaz ređale su se slike na kojima je Anđelina izgledala sve mršavije.

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie goes for some ice cream while Halloween shopping

Obline su nestale, a glumica je vješto prikrivala mršavost širokim odjevnim kombinacijama. Ipak, njeno najnovije pojavljivanje ruši tračeve i šokira javnost, jer Anđelina tokom šetnje uživa u kremastom sladoledu.

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie goes for some ice cream while Halloween shopping

Da li je glumica ovim pojavljivanjem htjela da dokaže da se savršeno osjeća poslije razvoda i da je opasna anoreksija prošlost?

Izvor: lepaisrecna.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: