Objavljeno: 17.12.2017 u 12:59 | Music, Showtime, Slike | Komentara:

Ana se pohvalila NOVIM IZGLEDOM, a od fanova je dobila SAMO UVREDE: ‘Zaboga, šta si to uradila od sebe?’

Nakon dugog medijskog mraka i turbulentnog razvoda pjevačica Ana Nikolić se nedavno vratila na javnu scenu. Ona više nema 125 kilograma kao kada se porodila, već se s novom linijom sprema za novogodišnji koncert u Beogradu.

ana-nikolic (1)

I taman kad se učinilo da se sve vraća u normalu, njena najnovija fotografija na „Instagramu“ pokrenula je žučnu raspravu i prilično usijala strasti.

Na sliku sa opisom „žurimo u grad“, na kojoj je Ana u provokativnoj kombinaciji spremna za izlazak sa prijateljicom, jedan od prvih komentara je bio „požuri na dijetu“. I lavina se pokrenula. Jedan za drugim, pratioci su govorili kako pjevačicu ne mogu da prepoznaju, da ne znaju šta se desilo sa onom Anom koja pjeva „Januar, januar“.

ana-nikolic (2)

Molili su je da se vrati u normalu jer joj apsolutno ne pristaje to što radi od sebe. Bilo je i onih koji smatraju da njen izgled nimalo nije ženstven i lijep i da svakako neće postati mršavija ako toliko pući usne.

- Zaista istina polako počinje da izgleda kao Soraja samo sa plus 70 kg – kaže jedan fan.

Primjetno je da su mnogi snažno reagovali na njen stajling jer su govorili kako se upropastila što plastičnim operacijama, što viškom kilograma i da ona kao javna ličnost to sebi ne bi smjela da dopusti. Nije im promakao ni pjevačicin „guči“ kaiš, pa su zaključili da na slici jedino on dominira.

Ipak, nije trebalo mnogo da Anini obožavaoci skoče u njenu odbranu, pa su joj savjetovali da se ne osvrće na zlurade komentare, da je prelijepa i da će ponovo biti zgodna, samo treba da bude uporna.

ana-nikolic (3)

– Nemoj nikada zaboraviti ko si! Razigrana djevojka sa ogromnim osmjehom! Želim ti da se što pre oporaviš i da se vratiš u staru formu. Samo naprijed Ana!

Za kraj, strasti je donekle smirio jedan fan koji je kazao da ne mršavi svaka žena isto i ne pridržava se svaka dijete tokom trudnoće. Trudnoća traje devet mjeseci i ženi isto toliko treba da se oporavi.

Kako se vama čini Anino novo izdanje?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: