Objavljeno: 07.02.2017 u 13:19 | Slike, Video, Zabava | Komentara:

8 najneprikladnijih porodičnih fotografija

U modernom dobu sve se čini za lajk na društvenoj mreži, pa zaboravlja i uključiti mozak.

porodicne-fotografije (1)

Širenje dosega i dostupnosti interneta te porast korisnika društvenih mreža omogućili su nam brži protok informacija, bolju povezanost i mogućnost učenja, ali i razne negativne stvari koje imaju loš utjecaj na društvene vrijednosti.

Iznošenje informacija o privatnom životu popraćenih raznim fotografijama danas su praktički postale pošast, bez da sami akteri razumiju koliko to negativan utjecaj može imati na njihov profesionalan život, ugled u javnosti ili pak na samu obitelj.

Dok je nekoć pojam obiteljske fotografije bio nasmiješeni portret, slika sa sladoledom s ljetovanja ili pak ponosni stav pripadnika obitelji na ceremonijama poput diplome ili vjenčanja, danas se pozornost privlači bizarnošću.

I dok su neke od njih naprosto komične i izazivaju samo reakciju hvatanja za glavu, druge su pak toliko neprikladne da bi se u idealnim uvjetima moglo razmisliti o konzultaciji s psiholozima…

Primjer za to je fotografija koju je jedna djevojka objavila na Twitteru, a na kojoj se ljubi u usta sa svojim bratom, s komentarom “moj brat ima najmekše usne”. Incestuozno tumačenje je neizostavno.

porodicne-fotografije (2)

Pojam obiteljske golotinje trebao bi biti rezerviran na unutar četiri zida te osoban, no to očigledno ne misle svi. Jedna se obitelj na društevim mrežama tako pohvalila neprikladnom obiteljskom fotografijom na kojoj su svi goli.

porodicne-fotografije (3)

Se*s prodaje, kao i konotacije vezane za njega, no teško je shvatiti što je ovoj majci bilo u glavi da je poželjela snimiti fotografiju na kojoj je njezina djeca drže za grudi.

porodicne-fotografije (4)

Postoje brojni ljudi koji vole objavljivati fotografije svojih kućnih ljubimaca, no kada su u istom kadru dvije mačke i stariji, posve nag bračni par koji ih pridržava, stvari postaju bizarne.

porodicne-fotografije (5)

Pogledajte više fotografija u videu:

Izvor: express.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: