Objavljeno: 21.08.2017 u 7:36 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

Zvijezda “Žikine dinastije“ zbog tragedije zauvijek napustila zemlju!

Rialda Kadrić je najpoznatija kao Marija iz “Žikine dinastije“. U emisiji “Balkanskom ulicom“ ispričala je zašto se nikad više iz Londona nije vratila u Beograd. Rialda je podijelila s javnošću potresnu ispovijest da je tokom rata koji je početkom devedesetih zadesio Jugoslaviju, iznenada preminula njena majka.

rialda

- Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sjedila sam u stanu u Londonu, gledala vijesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vijest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se cijelom zemljom, riješila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život – rekla je Rialda, koja ni nakon svih ovih godina nije preboljela majčinu smrt.

Rialda je ispričala da je lik Marije po prvi put igrala kada je imala samo 13 godina, i navela da je prvi poljubac u životu imala upravo u ovom legendarnom filmskom ostvarenju.

- Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. I naravno da sam ja tu glumila zrelost, jer sam ja htjela da pokažem da ja to sve znam. Ne savjetujem, probajte bez filmskih kamera – rekla je kroz smeh Rialda i dodala:

- To što sam ja možda izgledala zrelije, ili što neko dijete i danas može da djeluje zrelije, ili intelektualno, ne znači da emotivno to može da isprati – navela je ona.

Izvor: Alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: